ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ
ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

 

Σας ενημερώνουμε ότι, με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθορίστηκε ο τρόπος και η διαδικασία συμμετοχής των φωτογράφων στις τελετές ορκωμοσίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Π.Θ.

Η απόφαση είναι στην κατεύθυνση της αρτιότερης οργάνωσης των τελετών ορκωμοσίας και αναλύεται στα παρακάτω σημεία.

1) Οι φωτογράφοι, που καλύπτουν τις τελετές ορκωμοσίας, πρέπει να είναι μέλη αναγνωρισμένου σωματείου φωτογράφων – καταθέτοντας κατ’ έτος σχετική βεβαίωση του φορέα τους – και διαπιστευμένοι από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η είσοδος των φωτογράφων και των συνεργατών στα αμφιθέατρα τελετών θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την κάρτα διαπίστευσης.

2) Για τη χορήγηση άδειας φωτογραφικής κάλυψης των τελετών ορκωμοσίας πτυχιούχων επιβάλλεται στα φωτογραφεία τέλος, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των πενήντα ευρώ (50€) ανά ημέρα ορκωμοσίας και ανά φωτογράφο – συνεργάτη.

Είναι δυνατή η εναλλαγή φωτογράφων του ίδιου φωτογραφικού εργαστηρίου κάνοντας χρήση της ίδιας διαπίστευσης.

3) Το τέλος θα καταβάλλεται σε τραπεζικό λογαριασμό της Επιτροπής Ερευνών

 

 

 Δείτε αναλυτικά την απόφαση και την αίτηση συμμετοχής στα συνημμένα αρχεία.  

Attachments:
Download this file (AITISI_FOTOGRAFON.doc)AITISI_FOTOGRAFON.doc[ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ]28 kB
Download this file (DIADIKASIA_SYMMETOXHS_FOTOGRAFON.pdf)DIADIKASIA_SYMMETOXHS_FOTOGRAFON.pdf[ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ]534 kB
Download this file (SYMMETOXH_PISTOPOIHMENON_FVTOGRAFON.pdf)SYMMETOXH_PISTOPOIHMENON_FVTOGRAFON.pdf[Συμμετοχή πιστοποιημένων φωτογράφων στις τελετές ορκωμοσίας της Σ.Α.Κ.Ε]31 kB