Ανακήρυξη υποψηφίων για το αξίωμα του Προέδρου και του Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

 

 

Η Τριμελής Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εξέτασε τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων ως προς την εκλογιμότητα και διαπίστωσε ότι οι εν λόγω υποψήφιοι πληρούν τις προϋποθέσεις.

Κατόπιν τούτου,

ανακηρύσσει ως υποψηφίους:

1) Για το αξίωμα του Προέδρου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τον Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών κ. Μιχαήλ Ζουμπουλάκη,

2) Για το αξίωμα της Αναπληρώτριας Προέδρου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών κ. Βικτώρια – Μαρία Μπέλλου.

 

 Δείτε αναλυτικά την απόφαση στo συνημμένo αρχείo.

 

Attachments:
Download this file (ANAKYRIXI_YPOCIFION_TOE.pdf)ANAKYRIXI_YPOCIFION_TOE.pdf[ ]187 kB

Ανακήρυξη υποψηφίων για το αξίωμα του Προέδρου και του Αναπληρωτή Προέδρου του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

 

 

Η Τριμελής Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εξέτασε τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων ως προς την εκλογιμότητα και διαπίστωσε ότι οι εν λόγω υποψήφιοι πληρούν τις προϋποθέσεις.

Κατόπιν τούτου,

ανακηρύσσει ως υποψηφίους:

1) Για το αξίωμα του Προέδρου του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τον Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης κ. Απόστολο Μαγουλιώτη,

2) Για το αξίωμα του Αναπληρωτή Προέδρου του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τον μόνιμο Επίκουρο Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνο Μάγο.

 

 Δείτε αναλυτικά την απόφαση στo συνημμένo αρχείo.

 

Attachments:
Download this file (ANAKYRIXI_YPOPSIFION_PTPE.pdf)ANAKYRIXI_YPOPSIFION_PTPE.pdf[ ]289 kB

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ
ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

 

Σας ενημερώνουμε ότι, με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθορίστηκε ο τρόπος και η διαδικασία συμμετοχής των φωτογράφων στις τελετές ορκωμοσίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Π.Θ.

Η απόφαση είναι στην κατεύθυνση της αρτιότερης οργάνωσης των τελετών ορκωμοσίας και αναλύεται στα παρακάτω σημεία.

1) Οι φωτογράφοι, που καλύπτουν τις τελετές ορκωμοσίας, πρέπει να είναι μέλη αναγνωρισμένου σωματείου φωτογράφων – καταθέτοντας κατ’ έτος σχετική βεβαίωση του φορέα τους – και διαπιστευμένοι από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η είσοδος των φωτογράφων και των συνεργατών στα αμφιθέατρα τελετών θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την κάρτα διαπίστευσης.

2) Για τη χορήγηση άδειας φωτογραφικής κάλυψης των τελετών ορκωμοσίας πτυχιούχων επιβάλλεται στα φωτογραφεία τέλος, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των πενήντα ευρώ (50€) ανά ημέρα ορκωμοσίας και ανά φωτογράφο – συνεργάτη.

Είναι δυνατή η εναλλαγή φωτογράφων του ίδιου φωτογραφικού εργαστηρίου κάνοντας χρήση της ίδιας διαπίστευσης.

3) Το τέλος θα καταβάλλεται σε τραπεζικό λογαριασμό της Επιτροπής Ερευνών

 

 

 Δείτε αναλυτικά την απόφαση και την αίτηση συμμετοχής στα συνημμένα αρχεία.  

Attachments:
Download this file (AITISI_FOTOGRAFON.doc)AITISI_FOTOGRAFON.doc[ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ]28 kB
Download this file (DIADIKASIA_SYMMETOXHS_FOTOGRAFON.pdf)DIADIKASIA_SYMMETOXHS_FOTOGRAFON.pdf[ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ]534 kB
Download this file (SYMMETOXH_PISTOPOIHMENON_FVTOGRAFON.pdf)SYMMETOXH_PISTOPOIHMENON_FVTOGRAFON.pdf[Συμμετοχή πιστοποιημένων φωτογράφων στις τελετές ορκωμοσίας της Σ.Α.Κ.Ε]31 kB

Ανακήρυξη υποψηφίων για το αξίωμα του Προέδρου και του Αναπληρωτή Προέδρου του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

 

 

Η Τριμελής Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εξέτασε τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων ως προς την εκλογιμότητα και διαπίστωσε ότι οι εν λόγω υποψήφιοι πληρούν τις προϋποθέσεις.

Κατόπιν τούτου,

ανακηρύσσει ως υποψηφίους:

1) Για το αξίωμα του Προέδρου του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τον Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, κ. Χαράλαμπο Καραγιαννίδη.

2) Για το αξίωμα της Αναπληρώτριας Προέδρου του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, κ. Γεωργία Ανδρέου.

 

 Δείτε αναλυτικά την απόφαση στo συνημμένo αρχείo.

 

Attachments:
Download this file (ANAKYRIXI_YPOPSIFION_PTEA.pdf)ANAKYRIXI_YPOPSIFION_PTEA.pdf[ ]289 kB

 

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ


Η Κοσμητεία της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κατά την 63η/23-02-2017 συνεδρίασή της και έπειτα από διεξοδική συζήτηση, κατέληξε, κατά πλειοψηφία των παρόντων μελών της, στο ακόλουθο ψήφισμα:
Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για όσα συμβαίνουν σε χώρους της Σχολής, εν ονόματι του Πανεπιστημιακού ασύλου, κατά τη διεξαγωγή φοιτητικών πάρτι. Η κατάσταση που δημιουργείται στη Θόλο, αλλά και σε άλλους χώρους του Ιδρύματος, μετά από παρόμοιες φοιτητικές εκδηλώσεις είναι απαράδεκτη.
Καταδικάζουμε τα περιστατικά παραβατικότητας και κλοπών που έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής 19/02/2017 (παραβίαση γραφείων, φθορές και κλοπές εξοπλισμού σε εργαστήριο του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής) και εκφράζουμε την ανησυχία μας για την ασφάλεια του συνόλου των εγκαταστάσεων και κυρίως τη σωματική ακεραιότητα των φοιτητών και του προσωπικού.
Καταγγέλλουμε ότι σε ανάλογες ψυχαγωγικές φοιτητικές εκδηλώσεις δημιουργούνται ζητήματα παράνομης οικονομικής δραστηριότητας από τους διοργανωτές και τους προμηθευτές των εν λόγω «πάρτι», καθώς δεν πραγματοποιείται κανένας έλεγχος.
Καλούμε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας να απομονώσουν ενέργειες που ευτελίζουν την πανεπιστημιακή ζωή και να υπερασπιστούν τη δημοκρατία και τις ακαδημαϊκές αρχές.

Με αφορμή τα παραπάνω ζητούμε από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

  • Να προβεί άμεσα σε καταγγελία ενώπιον των δικαστικών αρχών της διάρρηξης και της κλοπής που έγινε σε εργαστήριο του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής.
  • Την απαγόρευση της διεξαγωγής των φοιτητικών πάρτι, μέσα σε χώρους του Ιδρύματος και ειδικότερα στη Θόλο, ώστε να προστατευθεί η ομαλότητα της εκπαιδευτικής και ερευνητικής δραστηριότητας καθώς και η περιουσία του Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου.
  • Σε περίπτωση άλλων εκδηλώσεων, που γίνονται στο χώρο της Θόλου και εφόσον δεν διαταράσσεται η εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα, θα πρέπει να υπάρχει σχετική έγκριση από τις πανεπιστημιακές αρχές, με συστηματική καταγραφή των στοιχείων των διοργανωτών αυτών των εκδηλώσεων, καθώς και την συνεπακόλουθη επαναφορά του χώρου στην πρότερη κατάσταση (π.χ. καθαριότητα) και αποδοχή ανάληψης οικονομικής ευθύνης εκ μέρους τους σε περίπτωση τυχόν φθορών και/ή κλοπών από χώρους του Πανεπιστημίου, όπου διεξάγονται οι εν λόγω εκδηλώσεις.
  • Την εξεύρεση εναλλακτικών χώρων για τη διεξαγωγή φοιτητικών πάρτι και άλλων δραστηριοτήτων των φοιτητών.
  • Την καλύτερη θωράκιση των χώρων που φιλοξενούν υποδομές της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών στα κτίρια του παραλιακού συγκροτήματος, ώστε να μην είναι ευάλωτοι σε κάθε είδους παραβιάσεις.

 Ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Καθηγητής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ

Τα μέλη της Κοσμητείας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών


Η Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης
Καθηγήτρια  ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

Ο  Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής
Καθηγητής  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΒΑΒΟΥΓΥΙΟΣ

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών
Καθηγητής ΜΙΧΑΗΛ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας
Αναπληρωτής Καθηγητής  ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΒΟΓΛΗΣ

Attachments:
Download this file (psifisma_SAKE_2017.pdf)psifisma_SAKE_2017.pdf[ ]531 kB